Egyedi bútor készítés

Az egyedi bútor készítése során megtervezzük, majd megépítjük Önnek álmai bútorát, legyen szó konyháról, gardróbról, szobáról, ágyról, asztalról vagy fürdőszobáról. Laminált és fa bútorok készítését is vállaljuk.

Amiért érdemes minket választani

Rövid határidő

Rövid határidővel dolgozunk (a bútor elkészítésére nem kell hónapokat várni), nincsen csúszás, pontosan az előre leegyeztetett határidőre készítjük el a bútort.

A tervektől nem térünk el

A bútor 100%-ig a tervek alapján készül el, nincs meglepetés.

Különleges megoldást alkalmazunk

A munkalapokat összemarjuk, így nincs szükség alumínium váltóra, amely kevésbé esztétikus, könnyen koszolódik és nagyon nehezen takarítható. A bútorok front részét is tudjuk marással készíteni.

Így dolgozunk

Egyedi igények

Minden egyedi szempontot, sajátosságot figyelembe tudunk venni.

Faltól falig

A bútor méretek milliméterenként változtathatók, faltól falig elkészíthetők.

Rejtett csövek

A csöveket és az egyéb nem esztétikus elemeket el tudjuk takarni.

Esztétika

A bútorok látszó részeit minden esetben ragasztjuk, nem használunk csavarokat az esztétikusság megőrzése érdekében.

Különleges megoldásunk

Munkalap összemarása - nincsen szükség alumínium váltóra. A végeredmény esztétikusabb és könnyen takarítható.

Kerrock munkalapok és burkolatok

A Kerrock akril és alumínium tartalmú kompozit lap. Vízzáró tulajdonságokkal rendelkezik, így kiválóan alkalmas vizes helyiségekben történő felhasználásra. 99 színárnyalatban elérhető, ezek között gránit, terrazzo, és márvány megjelenésű árnyalatok is vannak.

A kő hatással ellentétben kellemes tapintású felület, teljes keresztmetszetében felújítható, javítható a Kerrockból készült termék. Szín azonos mosdó- és mosogatómedencék is kaphatóak a választékban, ezeket a lapokkal szín azonos ragasztó segítségével összeillesztve “anyagfolytos” kivitel érhető el, jó megmunkáló szakemberek által. Fagyálló, valamint pár erősebb szín kivételével UV-álló is az anyag. Savakra, lúgokra, vegyszerekre nem reagál, nem porózus a szerkezete.

Látványterv készítése

Lehetőség van látványterv kérésére is, melyet partnertervezőnk készít el - interieur tervezésben is tudunk segíteni, ennek segítségével látható lesz, hogy a bútor a komplett lakásban hogyan fog kinézni.

Ajánlatkérés

Referencia

Modern konyha sarokmosogatóval

Iroda bútor

Sarokszekrény

Budapest garzon

Könyvtárszoba

Minimál fürdőszoba

Gyermek ágy

Konyha asztallal

“Ez nemcsak képen, de élőben is nagyon szép, precíz munka. Szép kivitelezés praktikus megoldások, nagy odafigyelés és ami a legfontosabb a mai világban a megbeszélt időre való készítés. A legszebb, hogy ez a mi konyhánkba készült.”

Rita és Gábor

Kérjen ajánlatot

Egyedi bútor készítés

Ha egyedi bútorra vágyik és felkeltettük az érdeklődését, kérjen tőlünk árajánlatot! Az ország egész területén dolgozunk!

Írjon nekünk!

24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy írt!
Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Hiba! Kérjük próbálja újra!